Szkennerek
Szoftverek
Dokumentációk
Mintaoldalak
Referenciák
Kérdések
Kapcsolat


 

BookeyeŽ BCS-2 program


Bevezetés

A BCS-2 BookeyeŽ Capturing System egyrészt platform az elektronikus dokumentumkézbesítés számára, másrészt webes megjelentetés a nem digitális információk részére. A szkenner a BCS-2 program segítségével képes beilleszkedni a PC-s környezetbe vagy olyan hálózatba, amely MS Windows platformmal rendelkezik. Az FTP-modul pedig lehetõvé teszi a szkennelt dokumentumok gyors és gazdaságos szállítását az FTP szerverre.

A BCS-2 csaknem valamennyi szkenner és számos másolórendszer kísérõ programja. A Microsoft Outlook/Exchange, a Lotus Notes, a Netscape Communicator, valamint a BCS-2 webkiadó és PDF-író segítségével másodpercek alatt képes az Internetrõl dokumentumokat letölteni.

A szkennert speciálisan arra tervezték, hogy könyveket, folyóiratokat és összefûzött eredeti példányokat tudjon szkennelni pl. a bal és a jobb oldalak megkülönböztetésével vagy képes legyen szétválogatni az oldalakat szkennelés után. Az automatikus könyvhajlatkorrekció kiküszöböli a könyvgerinc hajlásából származó torzulást. A program másik specialitása, hogy automatikusan ismeri fel a könyv méretét.

Alkalmazások

Jellegzetességek

Kezelési sorrend

Beállítások

Nyomtatás

Supported Scanners

Export Formats & Export Filters

Platforms

Languages

Items Supplied

BCS-2 consists of the following hardware and software components: